PC ondersteuning

Op aanvraag kunnen we uw op Windows draaiende home computer zijn werk laten doen. We zijn er niet op uit om snel rijk te worden, maar vooral om u zelf de nodige kennis bij te brengen dat u zelf kunt werken met uw computer of laptop. We doen vele werkzaamheden! Allereerst bouwen we uw desktop pc volgens uw wensen. Van een eenvoudige e-mail pc zonder al te ingewikkelde video prestaties om gewoon op te mailen, Facebook-en en wat foto’s te bewaren, tot een razendsnelle game-pc. Of een gewoon goede computer om wat foto’s mee te bewerken en filmpjes te maken. Of misschien uw boekhouding mee te doen.

Waarschuwing

Als u een auto koopt kunt u nog niet de weg op om te rijden. Eerst zult u een rijbewijs moeten halen. Hetzelfde geldt voor een computer. U kunt hem eenvoudig aanschaffen, maar u moet wel leren met de programma’s te kunnen werken. Dit kan best lastig zijn voor sommige programma’s, andere heb je heel snel door. Dat hangt van heel veel dingen af. En let wel dat veel programma’s geld kosten. De bedragen hiervoor lopen uiteen tussen enige tientjes tot duizenden euro’s.

Er is bij het werken op een computer wel altijd een waarschuwing op zijn plaats. De hardware (computer of laptop op zich)aan de ene kant, en de software zijn heel iets anders. De hardware kan eenvoudig gebouwd of gekocht worden. En er kan heel veel mee. Hoewel je ook kunt zeggen dat dat ding helemaal niets kan. Er is namelijk minimaal een besturingssysteem nodig om hem te laten werken. Vaak is dat Windows of Apple OS, eventueel Linux. Maar dan start hij nog slechts op. Als u er iets leuks mee wilt doen moeten er nog programma’s op staan. Sommige hiervan worden bij het besturingssysteem geleverd.

Onze specialiteit ligt wel bij de op Windows draaiende machines, elk systeem heeft zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. Wij houden het bij het meest ge├»nstalleerde systeem. Als u specifieke dingen wilt doen, zult u hiervoor eventueel nog wel extra software (programma’s) moeten installeren, en/of mogelijkerwijs moeten kopen. Wij kunnen u hier goed in adviseren.

Grafisch ontwerp