Groen & Trainingen

Groen is onze passie, uw tuin onze zorg.

Welkom bij Groen en Trainingen, ons veelzijdige bedrijf dat zich volledig richt op het bieden van optimale aandacht aan u als klant. Wij hebben een passie voor alles wat met groen te maken heeft en kunnen u dan ook uitstekend adviseren over het onderhouden of veranderen van uw tuin. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe tuin, het snoeien van bomen en struiken of het oplossen van problemen met uw gazon, wij staan voor u klaar.

Daarnaast bieden wij ook begeleiding bij uw werkzaamheden. Of het nu gaat om het werken met motorzagen, het aanleggen van bestrating of andere klussen, wij kunnen u helpen bij het verbeteren van uw vaardigheden. En als u dat liever heeft, kunnen wij ook de werkzaamheden voor u (laten) uitvoeren.

Om onze dienstverlening verder te optimaliseren werken wij samen met een select aantal bedrijven. Deze partners vergroten onze slagkracht, maar behouden onze service en kwaliteit. Op deze manier kunnen wij u altijd de beste oplossingen bieden, afgestemd op uw wensen en behoeften.

Bij Groen en Trainingen staan uw wensen altijd centraal en doen wij er alles aan om u de best mogelijke service te bieden. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.

Groen is onze passie, uw tuin onze expertise.